Цвєтаєвський яблучний пиріг - дуже-дуже смачний!
Тісто:
0,5 скл. сметани
150 гр. розтопленого вершкового масла або маргарину
0,5 ч.л соди, погашеної оцтом (або 1 ч.л. розпушувача)
1,5 скл. борошна
Начинка:
1 скл. сметани
1 яйце
1-1,5 скл. цукру
2 ст.л. борошна
1 кг. яблук
Читати далі: http://cooking.korpunkt.com.ua/recipe/tsvjetajevskyj-yabluchnyj-pyrih/
Тісто:
0,5 скл. сметани
150 гр. розтопленого вершкового масла або маргарину
0,5 ч.л соди, погашеної оцтом (або 1 ч.л. розпушувача)
1,5 скл. борошна
Начинка:
1 скл. сметани
1 яйце
1-1,5 скл. цукру
2 ст.л. борошна
1 кг. яблук
Читати далі: http://cooking.korpunkt.com.ua/recipe/tsvjetajevskyj-yabluchnyj-pyrih/
Немає коментарів:
Дописати коментар